17 Nisan 2012 Salı























Zaman , an kadar kısa . Kimi zaman uykuyu bile zamanı yaşayamayacağım anlardan sayıp kendimi uykusuzlar bölümüne koyuyorum.Yine de gözümü açtığım her sabahta, zamanın içinde su gibi akan hayat anlarımı yaşamayı iyisi,kötüsü,umudu ile yaşamayı seviyorum.Zaman içinde yaşananlar asla unutulmuyor ki  unutulmamalı.Bir yerde insanın kendi içindeki sorgulamalarına bir bakıştır, yaşanan zaman anlarına geri dönmek...Ş.Ö

3 yorum:

  1. Evet ... Zaman geçip gitse de "işte o an" dediğimiz ve anımsadığımız ; unutmadığımız ve unutamadığımız an'lar kalıyor bize.. Bu yüzden an'ı hatırlarkenki an'ımız bile değerli oluyor böyle..
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  2. Dokuna bildiğim sevgilerim olsa-da. Düşlerim yalnızlığa sitem ediyor, dokularıma sinmiş kohrolası tükenmişlik mi diyeyim, yoksa,, mazi ile arada bir derleşiyoruz mu diyeyim :)
    Anılara dönmek iyide yaşananlar tatlı olacak, özenle hatırlanacak, hatırlanmağa zorlayacak kişiyi, yani kalıcı izi olacak,, umud, bekleyiş, geçmişle yüzleşme nereye kadar:)
    Selam ve sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. İnsanın iyi yada kötü anlarıyla yüzleşmeler asla bir yargılama değildir.Yargılamaya kalkışırsa yaşam yolunda yürüyen kişinin büyümek için(yaşla alakası yoktur) daha çok anları yaşaması gereklidir.An'lara yürekten bir tebessümle bakabilmelidir,insan...

    YanıtlaSil